Sinds 1992 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en visagiste in mijn schoonheidssalon te Zoetermeer. Met ruim 20 jaar ervaring ben ik uitgegroeid tot een vakvrouw op het gebied van huidverbetering.

De opleiding voor schoonheidsspecialiste volgde ik in 1990 in Den Haag. Vervolgens heb ik in 1992 de opleiding Visagie bij Mieke Petiet in Amsterdam gedaan. Door regelmatige bijscholing blijf ik op de hoogte van de ontwikkelingen op mijn vakgebied. Mijn specialisme ligt op het gebied van huidverbetering.

Ik werk met hoogwaardige producten zoals Deynique, hannah en dr. Chr. Schrammek waarmee ik aantoonbaar goede resultaten bereik. De leveranciers van deze producten zijn betrouwbaar, resultaatgericht, gaan zorgvuldig om met het milieu en werken dierproefvrij.
Naast deze hoogwaardige producten maak ik gebruik van bijzondere technieken, bijvoorbeeld bindweefselmassage. Ik werk met geavanceerde apparatuur zoals Ultra geluid en Omnilux (lichttherapie).

Voordat ik u als klant ga behandelen stel ik aan de hand van een huidanalyse een behandelplan op. Het beste resultaat wordt bereikt door een combinatie van schoonheidsbehandelingen en het gebruik van de op uw huid afgestemde schoonheidsproducten.

Naast de schoonheidsbehandelingen kan ik u adviseren over het gebruik van vitaminepreparaten, die de huid van binnenuit verbeteren.

De reis van buiten naar binnen

Bij Soare in Voorburg heb ik de opleiding bewustzijnstraining en innerlijk energiemanagement gevolgd. Eerst voor mijzelf maar al gauw voelde ik dat ik dit goed kon gebruiken voor mijn klanten. Aansluitend volgde ik de Healing opleiding van 9 maanden en daarna de Reading opleiding van 1,5 jaar.

Ook ben ik in opleiding voor hypnotherapie. 
Een intensieve opleiding waarin ik veel heb geleerd en nog leer over de patronen die we ons zelf aanleren in de loop van ons leven. Patronen of overtuigingen die ons na verloop van tijd soms niet meer dienen. Die kan je weer veranderen of loslaten met hypnotherapie.